Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:09 μμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Απριλίου 2018 02:16

Ποιητική performance & παρουσίαση της νέας συλλογής ερωτικών αφηγημάτων "Η ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ" απο την Σίσσυ Δούτσιου (Τετ 11/4/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ποιήτρια και ηθοποιός ΣΙΣΣΥ ΔΟΥΤΣΙΟΥ διαβάζει αποσπάσματα από το νέο της βιβλίο

★ Η ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ

★ Music: Lady Magda

★ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 Απριλίου έναρξη 21.00

★ Εναλλακτικό Καφενείο ΣΕΙΡΙΟΣ (Π.Σούλου 3 - Αγρίνιο - τηλ 26410 20064)

H Ηδονοβλεψίας είναι μια συλλογή ερωτικών αφηγημάτων της ποιήτριας και ηθοποιού Σίσσυ Δουτσίου που δημοσιεύθηκαν σταδιακά τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην επιθεώρηση πολιτισμού ΕΝΕΚΕΝ και κυκλοφορούν φέτος σε βιβλίο από τις εκδόσεις Κενότητα.

Ερεθισμένα κορίτσια ταξιδεύουν στις πόλεις της Ευρώπης απολαμβάνοντας κάθε πιθανή ερωτική φαντασίωση και διαστροφή. Μια γυναίκα ηδονοβλεψίας, διοργανώνει ή παρατηρεί σεξουαλικά όργια αναζητώντας την ευαισθησία και την προσμονή της ηδονής. Η κυριαρχία της ερωτικής σκηνής, οι υλιστικές αυταπάτες του Δυτικού κόσμου, παραζαλισμένοι ερεθισμένοι άντρες, διεφθαρμένα κορίτσια, σώματα που θυσιάζονται, παραδίδονται με αθωότητα στο θρίαμβο της διονυσιακής φαντασίωσης.

Απώτερος στόχος αυτών των διηγημάτων είναι η καταγραφή τολμηρών φαντασιώσεων και ακαταμάχητων οργίων.

Η Ηδονοβλεψίας τολμά τις πιο παρακινδυνευμένες περιγραφές, εκθέτει ασυνήθιστες καταστάσεις, διατυπώνει λεπτομέρειες από κορμιά και λόγια που δημιουργούν ένα μονοπάτι για να περιπλανηθούμε στις πιο απόκρυφες πλευρές της σύγχρονης ζωής. Μια ευδαιμονία που πηγάζει από την ανωμαλία, από την απατηλή λάμψη της νεότητας, από το σπάσιμο των κανόνων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/4/2018 – έναρξη 21.00

ποιητική performance & παρουσίαση της νέας συλλογής ερωτικών αφηγημάτων

Η ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ

ΣΙΣΣΥ ΔΟΥΤΣΙΟΥ

Visuals: Void Optical Art Lab

Μusic: Lady Magda

 

Διαβάστηκε 3551 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.