Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:27 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 17:20

Ο Αιτωλοακαρνάνας Δημήτρης Τζουβάλης υποψήφιος για καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα διεκδικεί ο Αιτωλοακαρνάνας Δημήτρης Τζουβάλης, στα Βραβεία Βιβλίου Public.

Ειδικότερα, ο συγγραφέας κέρδισε αυτή την υποψηφιότητα με το μυθιστόρημά του, “Ποιος σκότωσε τον θεό του έρωτα”, που έχει παρουσιαστεί και στο Αγρίνιο και που αποτελεί μια πνευματική δουλειά 17 ετών για τον ίδιο και την αείμνηστη Αγρινιώτισσα συγγραφέα Αρσινόη Σερμιντζέλη.

Σύμφωνα με προγενέστερες δηλώσεις του συγγραφέα το μυθιστόρημα αναφέρεται στις επιδράσεις που είχε η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε Μεταπολεμικά στην Ελλάδα (100 εκατ. δολαρίων τότε) από μία πολυεθνική, και το βιβλίο βασίζεται σε 700 συνεντεύξεις, που πάρθηκαν από απλούς εργάτες της εταιρείας, μέχρι τον πρόεδρό της. Επιδράσεις που άλλαξαν για πάντα την τοπική κοινωνία.

Μπορείτε να ψηφίσετε και να υποστηρίξετε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Τζούβαλη πατώντας εδώ.

Να θυμίσουμε πως ο  Δημήτρης Τζουβάλης γεννήθηκε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου τον Μάρτιο του 1946.Βασική εκπαίδευση στην Κατούνα, Γαλαξείδι, Αμφιλοχία, Αστακό και Αγρίνιο. Σπούδασε μαθηματικά, πληροφορική και ρομποτική στην Ουψάλα Σουηδίας. Ίδρυσε μαζί με άλλους τα λογοτεχνικά περιοδικά Σύνθεση και Εμβόλιμον. Γράφει ποιήματα, διηγήματα, μυθιστορήματα και θέατρο.

pol-parousiasi-poios-skotose-theo-erota (1)

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 2869 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 17:45
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.