Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:56 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 17:55

Δήμος Ναυπακτίας: Απεντόμωση και μυοκτονία στον Οικισμό Λυόμενων Ρομά στο Σκα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ναυπακτίας  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/4/2018, απεντόμωση και μυοκτονία στον Οικισμό Λυόμενων Ρομά στο Σκα.  Η δράση αυτή εντάσσεται στις ενέργειες που υλοποιεί ο Δήμος Ναυπακτίας για την βελτίωση των συνθηκών διαμονής και την κοινωνική ένταξη των Ρομά.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά  έχει ως σκοπό την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες ομάδες, με στόχο την αναβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου και την πλήρη κοινωνική τους ένταξη.  Το Κέντρο Κοινότητας είναι δομή που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και αποτελεί τους αισθητήρες κάθε Δήμου για όλες τις υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας που χρειάζεται ο πολίτης.

Η Δομή λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή 07.00 – 15.00 και στεγάζεται στην Θ.Νόβα 16 (πρώην Ιατρεία ΙΚΑ), τηλ. επικ: 2634038638-39-40-41-42-43.

Διαβάστηκε 1009 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.