Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:10 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 08:14

Εκεί που είσαι ήμουνα…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ορμώμενος από τα γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσα παρά να συγκρίνω καταστάσεις και να ταξιδέψω λίγα χρόνια πριν.

Τότε που η ΑΕΚ έπεφτε κατηγορία αγωνιστικά και κατέληγε στην τρίτη Εθνική λόγω χρεών και άλυτων οικονομικών προβλημάτων. Ακέφαλη, αβέβαιη για το μέλλον και παίκτες που άλλοι ζήταγαν τα δεδουλευμένα και άλλοι έψαχναν εναγωνίως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Εχθές Μεγάλη Τρίτη του 2018, λοιπόν, και η ΑΕΚ όχι μόνο επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα, αλλά βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου και το σημαντικότερο μπήκε η πρώτη γερή βάση της κατασκευής του νέου γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η πρώτη εξέδρα του «Αγιά Σοφία» σηκώθηκε και σπέρνει ρίγος συγκίνησης στον κόσμο του συλλόγου. Ακριβώς στο σημείο που παλιά βρισκόταν η θύρα 21. Και τι δεν θα έδινε η ομάδα να μπει πρωταθλήτρια στο νέο της σπίτι.

Διάβασε τη συνέχεια για τα όσα συμβαίνουν σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες!

Διαβάστηκε 883 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.