Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:48 πμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 17:49

Επίσκεψη του αντιδημάρχου Σπ. Καρβέλη στην λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τους παραγωγούς και μικροπωλητές αλλά και το κοινό συνομίλησε σήμερα στην λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου ο αντιδήμαρχος Σπυρίδων Καρβέλης, κατά την επίσκεψή του στο χώρο.

Ο κ. Καρβέλης αντάλλαξε απόψεις για την βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής  της λαϊκής αγοράς η οποία προσελκύει αυξημένο αγοραστικό ενδιαφέρον, ενώ εξήγησε τους λόγους που επέβαλλαν την αναβολή της το περασμένο Σάββατο Λαζάρου. Όπως είπε, τα προβλήματα του παραεμπορίου έχουν αντιμετωπισθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό με τη συνδρομή της δημοτικής αστυνομίας και των υπηρεσιών του Δήμου, ενώ για λειτουργικά ζητήματα όπως η στάθμευση οχημάτων σε παράπλευρες οδούς της περιοχής, υπάρχει η διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα.

Ο αντιδήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, επισημαίνοντας πως είναι στη διάθεση όλων για την επίλυση κάθε ζητήματος που προκύπτει.

Διαβάστηκε 982 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.