Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:29 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 19:02

Προκήρυξη στο Δήμο Αμφιλοχίας θέση Διευθυντή για το Δ.ΙΕΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Αμφιλοχίας «Κίνηση Ενεργών Πολιτών» Βαγγέλης Τσούκας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου: 

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής μας, του εμπορικού συλλόγου Αμφιλοχίας και της Β ΕΛΜΕ Αιτ/νιας γίνεται πραγματικότητα!

Μόνο στη σφαίρα του παραλόγου μπορούν να αναζητηθούν οι αιτίες που ο Δήμος Αμφιλοχίας, με συγκριτικά πλεονεκτήματα μοναδικά στο πεδίο του γάλακτος και των παραγώγων του, δεν είχε ποτέ επιδιώξει τη λειτουργία σχετικού Δ.ΙΕΚ με βασική ειδικότητα « Γαλακτοκομίας και τυροκομίας». Τα εχέγγυα επιτυχίας του υπήρχαν και υπάρχουν γιατί ο Δήμος μας διαθέτει και την παράδοση και την τεχνογνωσία και, το σημαντικότερο, τη δυνατότητα άμεσης σύζευξης μεταξύ της εμπειρικής και θεωρητικής πλευράς της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Όμως η μεγάλη προσπάθεια της δημοτικής παράταξης Κίνηση Ενεργών Πολιτών που έκανε ώριμο το αίτημα αυτό στην τοπική κοινωνία και με συνεχείς επαφές με το Υπουργείο Παιδείας και την αμέριστη στήριξη του κ. Παυσανία Παπαγεωργίου Γ.Γ Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης έφτασε να εξασφαλίσει την υλοποίηση της πρότασης αυτής. Μετά από επίπονες προσπάθειες της παράταξής μας, συνεχή αρθρογραφία και μεγάλη πολιτική πίεση το θέμα ήρθε προς συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο, όπου και πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για την λειτουργία του Δ.ΙΕΚ.

Έτσι με την εγκύκλιο της (30/3/2018) και με δημόσια ανάρτηση και την υπογραφή του υφυπουργού Δημήτρη Μπαξεβανάκη  η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Δια Βιου Μάθησης προκηρύσσει στο Δήμο Αμφιλοχίας θέση Διευθυντή για το Δ.ΙΕΚ Αμφιλοχίας.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1471 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία