Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  8:04 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 18:54

Ατομικές συμβάσεις στα Νοσοκομεία: Αυστηρό μήνυμα σε όσους θέλουν να σταματήσουν την καθαριότητα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε από σήμερα η φύλαξη των Νοσοκομείων Αγρινίου – Μεσολογγίου από εργαζομένουν με ατομικές συμβάσεις εργασίας. Πρόκειται για 17 εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Αγρινίου (παλαιό και νέο Νοσοκομείο) και 6 στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Οι εργαζόμενοι υπέγραψαν τις συμβάσεις την Παρασκευή 30/3 ανέλαβαν υπηρεσία από σήμερα.

Υπογράφοντας τις συμβάσεις τους οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από τον διοικητή των Νοσοκομείων Αγρινίου – Μεσολογγίου Π. Παπαδόπουλο για τα υπηρεσιακά τους θέματα. Ο Π. Παπαδόπουλος τόνισε στους εργαζομένους ότι «φεύγοντας από ένα εργασιακό καθεστώς και μπαίνοντας σε ένα άλλο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το αντιλαμβάνεστε ότι «γινόμαστε δημόσιοι υπάλληλοι» και πρέπει να συμπεριφερόμαστε κατά το «κλασικό» ως δημόσιοι υπάλληλοι» και πρόσθεσε πως «εκείνο που μας αφορά είναι η καλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσίων και για εσάς μια σημαντική «ανάσα» οικονομική, κοινωνική, οικογενειακή».

«Η πολιτική με τις ατομικές συμβάσεις θα εφαρμοστεί με κάθε κόστος και με κάθε τρόπο»
Μιλώντας στην κάμερα του ΑγρίνιοCulture.gr για το θέμα ο Π. Παπαδόπουλος χαρακτήρισε πολύ σημαντική την ημέρα που ενεργοποιούνται οι ατομικές συμβάσεις εργασίας και παράλληλα όσον αφορά την καθαριότητα ανέφερε πως στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του νοσοκομείου επικυρώθηκε ο πίνακας της κατάταξης των επιτυχόντων στο νοσοκομείο Αγρινίου (30 καθαρίστριες) και το επόμενο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί (μετά τη διαδικασία αναρτήσεων, ενστάσεων) θα προχωρήσεις υπογραφή των συμβάσεων. Ωστόσο ο Π. Παπαδόπουλος έστειλε αυστηρό μήνυμα σε κάποιους που θέλουν να σταματήσουν τη διαδικασία των ατομικών συμβάσεων στην καθαριότητα. «Εμείς υλοποιούμε στο έπακρο της πολιτικές αποφάσεις του υπουργείου Υγείας αλλά και της διοίκησης βάζοντας τέρμα σε ένα καθεστώς ομηρίας και σκλαβιάς των εργαζομένων. Θέλω να στείλω κι ένα μήνυμα: Επειδή ακούγονται διάφορα ότι δηλαδή κάποιοι θα κινηθούν στην προσφυγή, στην αναστολή στο κομμάτι της καθαριότητας στην νοσηλευτική μονάδα του Αγρινίου. Θα μας βρουν απέναντι τους και να προσέχουν πάρα πολύ καλά αυτό το οποίο θέλουν να κάνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι «σε κάθε περίπτωση η πολιτική που θέλουμε να εφαρμόσουμε όσον αφορά την καθαριότητα και τις ατομικές συμβάσεις στα δυο νοσοκομεία θα εφαρμοστεί με κάθε κόστος και με κάθε τρόπο».

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 1070 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.