Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:37 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 18:52

Χρυσό Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό "Aristoleo Awards 2018″ απέσπασε το Kτήμα Ευθυμίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Kτήμα Ευθυμίου με τα προϊόντα του «ΟΡΕΩΝ Αιτωλικής Γης» απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Aristoleo Awards 2018 στην κατηγορία τυποποιημένες ελιές. Πρόκειται για τον μοναδικό, παγκοσμίως, διαγωνισμό για υψηλές φαινόλες στις ελιές που υποστηρίζουν την υγεία, την ζωτικότητα και την μακροζωία.

Η οικογένεια Ευθυμίου με έδρα το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας και εμπειρία 85 και πλέον ετών στην παραγωγή Πρώτης Ποιότητας Βιολογικών Βρώσιμων Ελιών Αγρινίου και Βιολογικού Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου, αισθάνεται δικαιωμένη για την βράβευση από έναν τόσο σημαντικό φορέα. Πιστοί στην αγάπη για τη γη και την ορθολογική καλλιέργεια των ελαιόδεντρων συνεχίζουμε να παράγουμε προϊόντα με απόλυτο σεβασμό σε όλους αυτούς που επιλέγουν να βάλουν τους καρπούς του κτήματος μας στο τραπέζι τους.

Στόχος μας να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να προσφέρουμε με την ίδια αγάπη ελαιόλαδο και ελιές υψηλών προδιαγραφών.Ευχαριστούμε για την τιμητική διάκριση.

Σάρρα Ευθυμίου

Director ΚΤΗΜΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΕ

 

Διαβάστηκε 3363 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.