Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 18:22

«Η Συνωμοσία του Παύλου» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 9 Απριλίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Πηγή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πηγή θα προσφέρουν στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «Η Συνωμοσία του Παύλου» του Αλέξανδρου Πιστοφίδη.

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και όχι μόνο με όνομα ή ψευδώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η Συνωμοσία του Παύλου

Βρισκόμαστε στα μέσα του 1ου μεταχριστιανικού αιώνα. Το κίνημα του Χριστιανισμού κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, χτυπώντας πλέον την πόρτα της Ρώμης. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας μας ο Απόστολος Παύλος, που παρουσιάζεται ως ο σημαντικότερος κήρυκας των Χριστιανών. Η μορφή του, οι πράξεις και οι λόγοι του εγείρουν το ενδιαφέρον μιας ομάδας επιφανών Ρωμαίων, ιστορικά υπαρκτών προσώπων, που σχεδιάζουν μεθοδικά τη δολοφονία του αυτοκράτορα Νέρωνα.

Μέσα από τους ζωηρούς διαλόγους και την καταιγιστική δράση των γεγονότων, οι πρωταγωνιστές αναδεικνύουν μία σειρά από άκρως συναρπαστικά θέματα, που μας ταξιδεύουν 2000 χρόνια πίσω στο παρελθόν: η σύγκρουση Δύσης και Ανατολής, οι σχέσεις του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού με τον χριστιανισμό, οι ομοιότητες του τελευταίου με τον Μιθραϊσμό και τη Διονυσιακή λατρεία, άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του Παύλου, αλλά και συνταρακτικές αποκαλύψεις για το ίδιο το πρόσωπο του Ιησού.

Έχοντας πραγματοποιήσει μία χρόνια και κοπιαστική ιστορική έρευνα σε πρωτότυπες πηγές και αρχαίες επιστολές, ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό ένα περίτεχνο και διεθνών προδιαγραφών ιστορικό θρίλερ, γεμάτο από θρησκευτικά μυστήρια και συμβολισμούς.

Διαβάστηκε 3207 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.