Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:23 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 10:48

Νέος Αμφίλοχος: Δεύτερη θέση και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ισοπαλία (2-2) στην 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, για τον Νέο Αμφίλοχο και τον Πανλευκάδιο, σε παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.  Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5′ ο Κολοβός για να ισοφαρίσει ο νέος Αμφίλοχος στο 12‘ με τον Τσιούνη και να προηγηθεί στο 26‘ με τον Κοκώνη με κεφαλιά. Στο 38′ ο Δημητρίου ισοφάρισε μαι έκανε το τελικό 2-2. Είναι μόλις η δεύτερη ισοπαλία της ομάδας της Αμφιλοχίας την σεζόν 2017/18 που ας σημειωθεί και τις δύο πετυχαίνει με αντίπαλο τον Πανλευκάδιο! Λαμπρή η φετινή χρονιά για το Νέο Αμφίλοχο, που τερματίζει δεύτερος και κυριολεκτικά στο νήμα δεν καταφέρνει να συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου για τη Β΄ Εθνική. Ενδεικτικό της εξαιρετικής του πορείας, οι περισσότερες νίκες που πετυχαίνει (15) μαζί με τον Τηλυκράτη, με μόλις δύο ισοπαλίες, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις :

Νέος Αμφίλοχος: Ρόκκος, Χρηστογιάννης, Καλοκαίρης, Κοκώνης, Ρεπετσάς, Μαλής, Τσιούνης, Λαγοπάτης, Τόσκα, Νάκος, Κούσης.
Πανλευκάδιος: Καραπιπέρης, Κοκόλης, Βλάχος, Γουριώτης, Perez Morales, Kacoli, Δημητρίου, Κολοβός, Μουρεχίδης, Καρέλης, Κολαγκι.

Διαβάστηκε 978 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.