Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:39 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 18:44

Προσκλητήριο της Θύρας 6 σε Αγρινιώτες και... Γιαννιώτες!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών στο Σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ παράλληλα καλούν στο Αγρίνιο και τους οπαδούς του «Άγιαξ» παρά την απαγόρευση της αστυνομίας, επισημαίνοντας ότι θα υπάρχει θύρα αποκλειστικά γι' αυτούς! 

Στο... μήνυμά τους οι οργανωμένοι της Θύρας 6 κάνουν λόγο για «πρωτάθλημα δικαστηρίων και νταβατζήδων» και επισημαίνουν την ανάγκη που έχει η ομάδα από τον κόσμο της!

Συγκεκριμένα μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook οι Warriors αναφέρουν: 

«ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!

Το πρωτάθλημα δικαστηρίων και νταβατζήδων συνεχίζεται και καλούμε όλο τον Παναιτωλικό κόσμο να απαξιώσει το βρώμικο παρασκήνιο και να στηρίξει την προσπάθεια του Τίτορμου σε ένα κομβικό ματς, απέναντι στο παράρτημα των Ιωαννίνων. Κανένας από την nova! Ο περήφανος και ανεξάρτητος Παναιτωλικός μας, έχει ανάγκη την στήριξή μας περισσότερο από ποτέ.
Ο σύνδεσμος (Ντόβα 1) θα είναι ανοιχτός Παρασκευή από τις 8 το απόγευμα και Σάββατο από τις 11 το πρωί έως 1 για εισιτήρια, συζήτηση και οργάνωση.

ΥΓ. Η αστυνομία για άλλη μια φορά απαγορεύει μετακίνηση οπαδών. Βέβαια όλες τις φορές η απαγόρευση έμεινε στην θεωρία αφού οι οπαδοί όλων των ομάδων που ταξίδεψαν στην πόλη μας, μπήκαν στο γήπεδο χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ίδιο καλούμε να κάνουν και τους οπαδούς των Ιωαννίνων. Οι γελοίοι νόμοι τους, σπάζονται με πράξεις και όχι με λόγια. Η απόσταση των δύο πόλεων είναι 2 ώρες. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, ελάτε στο Αγρίνιο. Από την πλευρά μας θα εξασφαλίσουμε ότι η θύρα 3 θα παραμείνει άδεια για εσάς».

gazzeta.gr

 

Διαβάστηκε 1654 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.