Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:24 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 18:01

Έβγαλε απαγορευτικό ο Βασιλειάδης στους οπαδούς του ΠΑΣ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε εισιτήρια για τους οπαδούς του. Ο Παναιτωλικός έκανε δεκτό το αίτημα και κράτησε τη Θύρα 3 για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων. Όμως η Αστυνομία ήταν αντίθεση και ζήτησε από τον υφυπουργό αθλητισμού να βγάλει απαγορευτικό. Και ο Βασιλειάδης το έπραξε. Με απόφασή του απαγόρευσε κάθε οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΣ στο Αγρίνιο «για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας»!

Θυμίζουμε ότι:

  • Στον αγώνα του α’ γύρου οι οπαδοί του Παναιτωλικού φιλοξενήθηκαν στα Γιάννενα χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Και με ανακοίνωσή τους τώρα καλούσαν τους Γιαννιώτες στο γήπεδο.
  • Και οι δύο θέλουν να πηγαίνουν στις αντίπαλες έδρες, οπότε κανένα δεν θα συνέφερε να δημιουργήσει θέμα.
  • Σε όσους αγώνες ήρθαν φιλοξενούμενοι στο γήπεδο Παναιτωλικού (με ή χωρίς απαγόρευση), δεν δημιουργήθηκε η παραμικρή ένταση.

Παρόλα αυτά, επικράτησε το παράλογο που γενικότερα κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1522 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.