Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:02 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 17:46

«Υιοθεσία» του Γυμνασίου – Λυκείου Ευηνοχωρίου από το Kent State University

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Dr. J.T. Gleeson Καθηγητής και Διευθυντής Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου του Κέντ στο Οχάιο και ο καθηγητής Dr S. Margetis εξέδωσαν το ακόλουθο δελτίο τύπου:  

Μετά από πρωτοβουλία και σύσταση του Καθ/τη Σπύρου Μαργετη είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το Γυμνάσιο και Λύκειο Ευηνοχωρίου Αιτολωακαρνανίας «υιοθετείται» από το Φυσικό τμήμα του Παν/μίου του Κέντ, Οχάιο.

Με τη λέξη «υιοθεσία» εννοούμε μια συνεργασία και μεταφορά γνώσεων από εθελοντές καθηγητές μας στο σχολείο σας μέσω ομιλιών, συμβουλές για τα εργαστήριά σας καθώς επίσης και εκπαίδευση των καθηγητών σε νέες μεθόδους παιδαγωγικής των επιστημών.

Αυτή η δραστηριότητα είναι μέρος της προσπάθειας εξωτερικών συνεργασιών του τμήματος Φυσικής και στηρίζεται αποκλειστικά στη διάθεση των εθελοντών καθηγητών του να ξοδέψουν μέρος του χρόνου τους σε τέτοιες ενέργειες.

Ελπίζουμε ότι τέτοιες δραστηριότητες θα βοηθήσουν περισσότερους μαθητές στο να εκφράσουν πιθανά ταλέντα στις επιστήμες και ότι, στο μέλλον, ίσως μερικοί από αυτούς αποφασίσουν να διαλέξουν το Kent State University για περαιτέρω σπουδές.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1830 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.