Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:08 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 17:10

Με Τηλυκράτη και στο κύπελλο ο Νέος Αμφίλοχος!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον πρωταθλητή του ομίλου του κληρώθηκε ο Ν. Αμφίλοχος στο κύπελλο Ελλάδας. Η σημερινή κλήρωση τον έφερε αντιμέτωπο με τον Τηλυκράτη σε νοκ – άουτ αγώνα που θα γίνει την Τετάρτη 11 Απριλίου στις 5.00 το απόγευμα στη Λευκάδα.

Η κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας ομάδα της Αμφιλοχίας κέρδισε δύο φορές (εντός – εκτός) τον Τηλυκράτη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και καλείται να κάνει το ίδιο και στο κύπελλο για να περάσει στην επόμενη φάση όπου θα παίξει (πάλι) εκτός με τον νικητή του ζευγαριού Θρίαμβος Σερβιανών – Φιλέλληνες Πέττα.

Τα άλλα δύο ζευγάρια που ανέδειξε η σημερινή κλήρωση είναι Θεσπρωτός – Αγ. Ματθαίος Κέρκυρας και Πυρσός Γρεβενών – Ηρακλής Πολυκάρπης, οι νικητές των οποίων θα παίξουν μεταξύ τους στην επόμενη φάση (25 Απριλίου).

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 2072 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.