Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:38 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 08:14

Αγγλία δεν είναι μόνο η Πρέμιερ Λιγκ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Πρέμιερ Λιγκ συγκεντρώνει όλα τα φώτα. Η Τσάμπιονσιπ παίρνει όλα τα "ρέστα" αλλά το αγγλικό ποδόσφαιρο έχει άλλες δυο επαγγελματικέ κατηγορίες. Και τι κατηγορίες. Όνειρο!

Για την Πρέμιερ Λιγκ τα βλέπουμε κάθε βδομάδα. Για την Τσάμπιονσιπ τα είδαμε πριν λίγο καιρό. Αυτό είναι όμως όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο; Ούτε καν!

Οι άλλες δυο επαγγελματικές κατηγορίες των Βρετανών είναι εξίσου ανταγωνιστικές και ποιοτικές με τις πρώτες. Η Λιγκ 1 και η Λιγκ 2 είναι στην κορύφωσή τους και οι ομάδες που παίζουν εκεί, ευελπιστούν να δουν τους "εαυτούς" τους στην Πρέμιερ Λιγκ ή την Τσάμπιονσιπ σε λίγα χρόνια! Ποιες είναι όμως αυτές οι ομάδες;

Δες τη συνέχεια του άρθρου με τα τεκτενόμενα και τις αποδόσεις στις δυο τελευταίες επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Διαβάστηκε 1420 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.