Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:41 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 21:48

Ο Παναιτωλικός δίνει εισιτήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός έκανε αποδεκτό το αίτημα του «Αγιαξ της Ηπείρου» ώστε να παραχωρήσουν το Σάββατο θύρα για τους φίλους του. Το… μπαλάκι πλέον στην αστυνομία που θα πάρει την τελική απόφαση.

Με το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδος ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της 26ης αγωνιστικής. Μάλιστα μετά από σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης, ο Παναιτωλικός αποδέχθηκε το αίτημα του ΠΑΣ ώστε να του δώσει εισιτήρια στη «Θύρα 3». Με αυτόν τον τρόπο τα «καναρίνια» ανταποδίδουν την ανάλογη κίνηση του «Αγιαξ της Ηπείρου» στην αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων».

Πλέον η τελική απόφαση ανήκει στην αστυνομία, με την υποσημείωση πάντως πως φέτος στο Αγρίνιο δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα όταν βρέθηκαν στο γήπεδο φίλοι των εκάστοτε φιλοξενουμένων.

Πηγή: Γιώργος Ντυμένος – gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1750 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.