Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:38 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 18:10

Η ΔΕΥΑ Ναυπακτίας υπέγραψε την σύμβαση για την τηλεμετρία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΔΕΥΑ Ναυπάκτου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου: 

Την Παρασκευή 23-3-2018 υπογράφηκε η σύμβαση υλοποίησης του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αύξηση της αποδοτικής χρήσης του νερού στα δίκτυα ύδρευσης Δ.Ε. Ναυπάκτου, Χάλκειας και Αντιρρίου του Δήμου Ναυπακτίας», προϋπολογισμού δύο εκατομμυρίων διακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Την σύμβαση του έργου υπέγραψε η Πρόεδρος της επιχείρησης κ. Σμπούκη Αγγελική με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Λουκόπουλου και του πρώην Προέδρου της επιχείρησης (και νυν του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου) κ. Θωμά Κοτρωνιά.

Το έργο αφορά την εγκατάσταση τοπικών σταθμών ελέγχου στα δίκτυα και τις δεξαμενές ύδρευσης ώστε μέσω τηλεμετρίας να εντοπίζονται διαρροές , βλάβες κλπ , και να γίνεται άμεση επέμβαση για την αποκατάσταση των προβλημάτων που προκύπτουν .

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος ανέφερε ότι το έργο αυτό αποτελεί συνέχεια μεγάλων παρεμβάσεων για τη για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, όπως η ολοκλήρωση του έργου της υδροδότησης του Δυτικών συνοικιών της πόλης , η αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού -για την οποία υπεγράφη πρόσφατα παρόμοια σύμβαση- καθώς και σειρά άλλων έργων ύδρευσης-αποχέτευσης, συνολικού ύψους οκτώ εκατομμυρίων ευρώ περίπου.

Ο κ. Κοτρωνιάς σημείωσε ότι για πρώτη φορά η ΔΕΥΑ Ναυπακτίας καθίσταται φορέας υλοποίησης μεγάλων έργων, καθώς εξασφάλισε σχετική πιστοποίηση, έτσι ώστε να ρυθμίζει τα του οίκου της και να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος που την ταλαιπωρούν έως σήμερα. Επίσης αναφέρθηκε στη άψογη διαγωνιστική διαδικασία που ακολουθήθηκε για την επιλογή του αναδόχου του έργου.

Η κ. Σμπούκη συμπλήρωσε ότι η υπογραφή αυτής της σύµβασης αποτελεί ένα ακόμη αποφασιστικό βήµα στην προσπάθεια της ΔΕΥΑΝ για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και την μείωση των δαπανών και την εξοικονόμηση του νερού.

Τέλος η Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, για την στήριξη και την συνεχή παρουσία του στο πλευρό της ΔΕΥΑΝ, καθώς επίσης τον κ. Κοτρωνιά, το προσωπικό της επιχείρησης και όσους συνέβαλαν για να φτασουμε στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη συμβολή της Αντιπεριφερειάρχη του Νομού μας, για το σκοπό αυτό.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1945 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.