Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:36 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 17:52

Σπάνιο: Για δεύτερη φορά συμβατός δότης μυελού των οστών μέλος του Συλλόγου Αιμοδοτών Αγρινίου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για δεύτερη φορά βρέθηκε συμβατός ως δότης μυελού των οστών ο Σπύρος Καρανίκας, μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου. Πρόκειται για μια πολύ σπάνια περίπτωση, όπως αναφέρεται και σε ανάρτηση του Συλλόγου, που εύχεται ο λήπτης να δεχθεί το μόσχευμα και να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

“Το να βρεθείς μία φορά συμβατός με πιθανότητες ελάχιστες είναι ευλογία! Το να βρεθείς δυο φορές συμβατός πόσες να είναι οι πιθανότητες άραγε??? Και όμως ο εθελοντής και μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου Σπύρος Καρανίκας βρέθηκε για δεύτερη φορά συμβατός δότης μυελού των οστών!!! Μάλιστα αυτή τη φορά έφτασε μέχρι τέλος σε όλη την διαδικασία και δώρισε! Μακάρι ο/η λήπτης να δεχθεί το μόσχευμα και να ξεπεράσει τον κίνδυνο!
 
Σπύρο να είσαι πάντα ευλογημένος και να σε έχει ο Θεός καλά! Μόνο λίγο σάλιο αρκεί για να γίνει κάποιος εθελοντής δότης μυελού των οστών! Σήμερα ήταν ο Σπύρος, αύριο μπορεί να είσαι εσύ! Χάρισε Ζωή, δώσε μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους το έχουν ανάγκη!”, αναφέρεται στην ανάρτηση του Συλλόγου.

Να σημειωθεί πως στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει  στο Παπαστράτειο Μέγαρο την Παρασκευή 30 Μαρτίου θα γίνεται και λήψη δείγματος στους εθελοντές που επιθυμούν. “Η  διαδικασία αυτή είναι πολύ απλή και η δωρεά μυελού των οστών είναι σωτήρια για χιλιάδες πάσχοντες από λευχαιμία, που κατά μεγάλο ποσοστό είναι νέοι άνθρωποι και μικρά παιδιά”, δηλώνει στο agriniopress.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Αγρινίου, Δήμητρα Αβράμπου.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1896 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.