Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:07 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 00:12

Ημερίδα στοματολογίας στο Αγρίνιο (Σαβ 31/3/2018 9.15 πμ - 2.30 μμ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αγρινίου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου και η Ελληνική Εταιρία Κλινικής Στοματολογίας διοργανώνουν ημερίδα Στοματολογίας το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και ώρα 9.15-14.30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Το φάσμα των τοπικών και συστηματικών νόσων του στόματος ξεπερνά τα 1000,με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα διαφορικής διάγνωσης.

Η διάγνωση και θεραπεία των νόσων αυτών άλλες φορές είναι απλή και άλλες ιδιαίτερα πολύπλοκη που απαιτεί συνεργασία ιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων.

Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερωθούν οι οδοντίατροι και οι γιατροί με τα τελευταία διαγνωστικά και θεραπευτικά δεδομένα ώστε να κατευθύνουν σωστά τους ασθενείς.

Ομιλητές θα είναι ο καθηγητής κ. Γεώργιος Λάσκαρης, οι στοματολόγοι Γεωργακοπούλου Ελένη και Στουφή Ελεάνα και ο γναθοχειρουργός Γεώργιος Παπαναστασίου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο καθ.κ. Γεώργιος Λάσκαρης θα ανακυρηχθεί επίτιμο μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.

 

Διαβάστηκε 1536 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 00:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.