Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  7:09 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 10:14

Περιφερειακό Συμβούλιο Μαθητών πραγματοποιείται Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις θέσεις των Περιφερειακών Συμβούλων πρόκειται να βρεθούν την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, στις 9 το πρωϊ, οι μαθητές των  Ε΄) και  ΣΤ΄) τάξεων  του 1ου και  61ου Δημοτικών Σχολείων της Πάτρας, προκειμένου να μετέχουν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Μαθητών.

Συνεχίζοντας η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την πρωτοβουλία της για την ενημέρωση των μαθητών, σχετικά με την λειτουργία του δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος θα υποδεχτεί τους προσκεκλημένους  μαθητές.

Πρόκειται για τη δράση που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Πάτρας.

Στόχος είναι, μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, να προωθηθεί η συμμετοχικότητα των αυριανών ενεργών πολιτών και παράλληλα το Περιφερειακό Συμβούλιο, ως κορυφαίο όργανο της Αυτοδιοίκησης, να αποτελέσει ένα ανοικτό βήμα για τους νέους.

Διαβάστηκε 1053 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.