Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:42 πμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 22:58

Παρελάσεις 25ης Μαρτίου: Απρόοπτα, ατυχίες και εικόνες που μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου είχαν όπως αναμενόταν στιγμιότυπα που συζητήθηκαν – Μαθητές και στρατιώτες κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που παρακολουθούσε – Δεν έλειψαν και φέτος τα απρόοπτα μαζί με άτυχες στιγμές που προκάλεσαν αντιδράσεις – Ο τραυματισμός φωτογράφου, το εμπόδιο στο δρόμο μαθητών και η κατάρρευση στρατονόμου – Τα παιδιά που συγκίνησαν με τη γαλανόλευκη και η εμφάνιση του Αμερικανού πρέσβη

Οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ολόκληρη τη χώρα. Μαθητές μαζί με τμήματα των ενόπλων δυνάμεων αποζημίωσαν εκείνους που βρέθηκαν κοντά, για να τους παρακολουθήσουν.

Για ακόμα μία χρονιά δεν έλειψαν τα απρόοπτα, οι ατυχίες και φυσικά τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν και συζητήθηκαν. Το παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Πάρο στο δρόμο  μαθητών, η ατυχία μαθήτριας που έχασε το παπούτσι της κοντά στην εξέδρα των επισήμων, ο μικρός μαθητής που έκανε ολομόναχος παρέλαση στους Ακριούς, μαζί με τα συνθήματα των Ειδικών Δυνάμεων, ήταν ορισμένα από εκείνα που ξεχώρισαν.

Αίγιο: Πυροβόλησε με καριοφίλι τον φωτογράφο

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το πρωί στο Αίγιο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Μέλος συλλόγου που συμμετείχε στις εκδηλώσεις, την ώρα κατάθεσης στεφάνων κατά λάθος και ενώ επιχείρησε να ρίξει τουφεκιά στον αέρα με το καριοφίλι του, δεν πρόσεξε και τα σκάγια (χαρτί και μπαρούτι) βρήκαν στο πρόσωπο τον φωτογράφο, Νίκο Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος κάλυπτε τις εκδηλώσεις.

Ο φωτογράφος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, ωστόσο, προκλήθηκε αναστάτωση. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου ζήτησαν συγγνώμη καθώς το περιστατικό μόνο ατυχές μπορεί να χαρακτηριστεί, όμως τέθηκε ζήτημα ασφαλείας των πολιτών, καθώς στη θέση του φωτογράφου θα μπορούσε να βρισκόταν κάποιο μικρό παιδί ή ο τραυματισμός να είναι σοβαρότερος.

Ο άτυχος φωτογράφος – ΦΩΤΟ από dete.gr

Συνθήματα από καταδρομείς στη Θεσσαλονίκη

Εντυπωσιακή η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Άψογοι σχηματισμοί με την παράσταση να κλέβουν για ακόμα μία χρονιά οι άντρες των ειδικών δυνάμεων.

Μάλιστα καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που παρακολουθούσε την παρέλαση.

Αρκιοί: Ο μοναδικός μαθητής που έκανε παρέλαση

Ο μικρός Χρήστος έκανε παρέλαση ολομόναχος στους Αρκιούς γεμάτος εθνική υπερηφάνεια. Στο ακριτικό νησί υπάρχουν άλλα 4 παιδιά, τα αδέλφια του.

Νάξος: Η παρέλαση των 4 μαθητών

Οι τέσσερις μαθητές του παραλιακού οικισμού Απόλλωνα στη Νάξο, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, έκαναν παρέλαση με υπερηφάνεια και χαμόγελα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί καταχειροκροτήθηκαν από τους κατοίκους, ορισμένοι από τους οποίους δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Πάτρα

Το ‘πε και το ‘κανε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα! Ο Τζεφ Πάιατ στις 09.00 το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας με το ποδήλατό του και με την ειδική στολή για να τρέξει στον 41o Ποδηλατικό Γύρο «Θυσίας» που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών!

Τον πρέσβη των ΗΠΑ περίμεναν ο πρόεδρος του ΠΟΠ Σπύρος Πολίτης, αλλά και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, με τους οποίους ο διπλωμάτης είχε εγκάρδια συζήτηση. Ο ίδιος ο Τζεφ Πάιτ λίγο πριν ξεκινήσει τον αγώνα δήλωσε ευτυχής που λαμβάνει μέρος στο Γύρο Θυσίας.

Κομοτηνή: Η ατυχία της μαθήτριας

Στην Κομοτηνή μια μαθήτρια ατύχησε τη στιγμή που περνούσε μπροστά από την εξέδρα των επισήμων. Της έφυγε το παπούτσι, τα έχασε και οι συμμαθητές της έβαλαν τα γέλια. Η ίδια πάντως πέρασε κανονικά και καταχειροκροτήθηκε… 

Οι εντυπωσιακές παρουσίες στις παρελάσεις της Κρήτης

Κάθε φορά καταγράφονται οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες στις παρελάσεις που γίνονται στην Κρήτη και τα σχόλια παίρνουν και δίνουν. Έτσι και φέτος, για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση, υπήρξαν εκείνες οι παρουσίες που «έκλεψαν» την παράσταση κατά τις φετινές παρελάσεις… 

Το ξεχασμένο αυτοκίνητο στην Πάρο

Σκωπτικά σχόλια προκάλεσε το θέαμα ενός «ξεχασμένου» αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο μέσα στην παραλία της Παροικίας Πάρου, την ώρα που οι μαθητές έκαναν παρέλαση ανήμερα της 25ης Μαρτίου!

Το όχημα φαίνεται να είχε «ξεμείνει» στο σημείο από την προηγούμενη ημέρα και χωρίς κανείς να έχει φροντίσει να απομακρυνθεί έγκαιρα. 

.

Η λιποθυμία στρατονόμου στην Καβάλα

Στο τέλος της παρέλασης στην Καβάλα λιποθύμησε στρατονόμος, που στέκονταν όρθιος μπροστά από την εξέδρα των επισήμων. Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνήλθε.

Κέρκυρα: Η παρέλαση που ακυρώθηκε λόγω καιρού

Στην Κέρκυρα ο καιρός τα χάλασε και παρέλαση δεν έγινε. Οι επίσημοι αποχώρησαν με τον κόσμο να παραμένει στα σπίτια του 

Ναύπακτος: Ο σκύλος που πήρε μέρος στην παρέλαση

Ένα σκυλάκι έκλεψε την παράσταση στη μαθητική παρέλαση της Ναυπάκτου. Όπως θα δείτε στο βίντεο με βήμα σταθερό πέρασε μπροστά από τους επισήμους…

Αλεξανδρούπολη: Το άγαλμα που συνεχίζει να διχάζει

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστηκε 3681 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.