Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:38 πμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 18:22

Μεγάλη διάκριση στην Κομμωτική απο την συμπατριωτισσά μας Σταυρούλα Μοιρογιάννη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φωτο: Η Σταυρούλα Μοιρογιάννη ποζάρει με το δεύτερο βραβείο του πανελληνίου διαγωνισμού κομμωτικής ανά χείρας..

Το δεύτερο βραβείο απέσπασε η συντοπίτισσα μας Σταυρούλα Μοιρογιάννη του Χρήστου και της Ευαγγελίας -η οποία κατάγεται από την Αγία Παρασκευή της κοινότητας Αγίου Βλασίου Αγρινίου-σε Πανελλήνιο διαγωνισμό κομμωτικής που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Αθήνα!



Το χτένισμα της Βράβευσης

Η Σταυρούλα αποφοίτησε από το γυμνάσιο και Λύκειο Αγίου Βλασίου το 1991,Έκτοτε μένει και εργάζεται στην Αθήνα. Το parakampylia news επικοινώνησε και μίλησε μαζί της για αυτή την σημαντική διάκριση της!

Τον διαγωνισμό κομμωτικής οργάνωσε η κρατική ομοσπονδία κουρέων κομμωτών Ελλάδας και  η Σταυρούλα Μοιρογιάννη συμμετείχε με το σωματείο κομμωτών Καλλιθέας.

Ο διαγωνισμός Περιείχε πολλές εξειδικεύσεις στην κομμωτική όπου η συντοπίτισσα μας διαγωνίσθηκε στο νυφικό χτένισμα .



Ερώτηση
Σταυρούλα συγχαρητήρια για την πολύ σημαντική διάκρισή σου.Πες μας  πότε άρχισες να ασχολείσαι με την κομμωτική;
Απάντηση: ασχολούμαι με την κομμωτική 23 χρόνια από το 1999 αφού άλλαξα 2,3 κομμωτήρια τα πρώτα χρόνια, τελικά κατέληξα να εργάζομαι μόνιμα στα κομμωτήρια Νάσος και Μαρία στο Μοσχάτο.
Ερώτηση
Πρώτη φοράς συμμετέχεις σε Σε τέτοιου είδους διαγωνισμό;
Απάντηση:συμμετείχα σε επιδείξεις του σωματείου, σε διάφορες εκθέσεις και σε επιδείξεις που διοργάνωνε το σωματείο,αλλά πρώτη φορά σε διαγωνισμό.
Ερώτηση
στον διαγωνισμό αυτόν γιατί συμμετείχες;
Απάντηση: Συμμετείχα για την εμπειρία κυρίως.Ήθελα μία αξιοπρεπή εμφάνιση και να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου σε υψηλό επίπεδο.
Ο διαγωνισμός απαιτεί ικανότητες και γνώσεις και αυτές θα πρέπει να τις κρίνει ο προπονητής που θα  αναλάβει τον διαγωνιζόμενο. Σε μένα προπονήτρια μου ήταν η Λουίζα Πανάγου που έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους διαγωνισμούς.Το χτένισμα του διαγωνισμού, ήταν επιλογή δική μου με τις κατάλληλες υποδείξεις της προπονήτριας μου.
Ερώτηση
Πήρες το 2ο βραβείο πες μας πώς αισθάνεσαι για αυτή τη διάκριση
Απάντηση: Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα γιατί νιώθω ότι έκανα μία ωραία δουλειά. Ηθελα να το κάνω κυρίως λόγω εμπειρίας,αλλά πίστευα στις δυνατότητες μου και περίμενα ότι θα βγεί κατι καλό,όπως και βγήκε!
 Ερώτηση
Πες μας για τη δουλειά σου και τι είναι αυτό που σε παροτρύνει να ασχολείσαι τόσο δραστήρια με την κομμωτική;
Απάντηση: Η κομμωτική είναι μία τέχνη που θέλει φαντασία και αυτοσχεδιασμό ειδικά στο χτένισμα. Μέσα από τις επιρροές που έχω και  βάζοντας τη δική μου φαντασία επιδιώκω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μου αρέσει η δουλειά μου! Μου αρέσει να εκφράζομαι μέσα από αυτή!
 Ερώτηση: 
Επόμενος στόχος;
Απάντηση:Θα ήθελα να συμμετάσχω σ έναν Ευρωπαϊκό διαγωνισμό.Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες,θα το επιδιώξω!

Σταυρούλα συγχαρητήρια και πάλι για την διάκριση σου.Θα περιμένουμε να μας φέρεις και μια παρόμοια διάκριση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό όταν με το καλό συμμετάσχεις!

Από τις δημιουργικές δουλειές της συντοπίτισσάς μας Σταυρούλας Μοιρογιάννη









http://parakampylianews.blogspot.gr/

 

Διαβάστηκε 4119 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.