Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:35 πμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 17:54

Ώρα αντεπίθεσης για τον Χαρίλαο Τρικούπη (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χωρίς να υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη στο μυαλό των παιχτών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου για το αυριανό (24/3) εντός έδρας παιχνίδι στις 5:00 το απόγευμα, κόντρα στους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων για την 23η αγωνιστική της Β´Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Μεσολογγίου, η οποία προέρχεται από την βαριά εκτός έδρας ήττα τη περασμένη αγωνιστική από το Ανατόλια και έχει πλέον υποχωρήσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να μην χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της ανόδου.

Στα αγωνιστικά κανένα απολύτως πρόβλημα για το Γιάννη Δημητριάδη και το επιτελείο του που είδε όλους τους παίχτες του να προπονούνται κανονικά όλη την εβδομάδα και μπορεί έτσι να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή 12αδα στο αυριανό παιχνίδι.

Πεισμωμένοι και αποφασισμένοι είναι οι παίχτες για επιστροφή, αρχικά στις νίκες και κατά συνέπεια στις καλές εμφανίσεις, μπαίνοντας πλέον στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος με επτά παιχνίδια να απομένουν.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Δημόπουλος και Καρπάνος με κομισάριο το κύριο Πατσατζόπουλο.
Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YouTube έκανε ο Γιάννης Καραγκιολίδης:

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1563 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.