Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:24 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 17:36

Tέσσερις πλέον οι μόνιμοι καρδιολόγοι στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας – Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώθηκε ότι ορκίσθηκε, σήμερα 23/3/2018, και αναλαμβάνει υπηρεσία την Δευτέρα 26/3/2018 ο δεύτερος μόνιμος Καρδιολόγος που θα στελεχώσει την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου .

«Η ιδιαίτερα θετική αυτή εξέλιξη ανεβάζει τον αριθμό των μόνιμων Καρδιολόγων σε τέσσερις που σε συνδυασμό με την προωθούμενη πρόσληψης και επικουρικού Καρδιολόγου θα οδηγήσει σε πλήρη επαναλειτουργία της Καρδιολογικής Κλινικής μετά από πολλά χρόνια , δίνοντας τέλος στην απίστευτη ταλαιπωρία συμπολιτών ασθενών και συνοδών τους , να μετακινούνται σε άλλα Νοσοκομεία , όταν δεν υπήρχε εφημερία.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους που έχουμε θέσει και καθημερινά αναβαθμίζουμε την δημόσια υγεία στην ευρύτερη περιοχή», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Διαβάστηκε 1618 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.