Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:32 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 08:07

Το στοίχημα του Ρονάλντο με ...θύμα το Μέσι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό, ένα ακόμα περιστατικό που είχε ως πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι αφορούσε την απίστευτη αυτοπεποίθησή του! Φυσικά, κομμάτι του περιστατικού είναι και το "έτερον ήμισι" του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ο Λιονέλ Μέσι!

p>Ρονάλντο και Μέσι. Μέσι και Ρονάλντο. Οι κόντρες τους μυθικές. Ο ανταγωνισμός που βελτιώνει και τους δυο, βρίσκεται και πάλι στα ύψη! Ένας βασικός λόγος που ο ανταγωνισμός αυτός δε "σβήνει" ποτέ είναι ο χαρακτήρας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Εγωμανής, χωρίς ίχνος μετριοπάθειας και διαρκώς ένας αθλητής που τονίζει τα κατορθώματα του, πολλές φορές εξυψώνοντάς τα στο πάνθεον της ιστορίας. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως πριν λίγους μήνες, ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε ευθαρσώς πως θεωρεί τον εαυτό του ως "τον κορυφαίο στην ιστορία του ποδοσφαίρου"!

Τι έχουμε όμως στην προκειμένη περίπτωση; Ένα στοίχημα που φέρεται να έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης…

Δες τη συνέχεια του άρθρου για το στοίχημα του Ρονάλντο και τις αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ της Λα Λίγκα!

Διαβάστηκε 1558 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.