Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:28 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 23:16

Το Φιλικό μεταξύ ΑΕΚ και Παναιτωλικού 4-0

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ακόμη ένα φιλικό η Ενωση επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται, αφού νίκησε με 4-0 τον Παναιτωλικό.

Αήττητη από τον Οκτώβριο στο πρωτάθλημα, μόνο μία ήττα σε όλες τις διοργανώσεις σε αυτό το διάστημα, φιλική 5άρα στη Λαμία πριν λίγες μέρες και φιλική 4άρα στον Παναιτωλικό τώρα. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ υποδέχθηκε αυτή του Τραϊανού Δέλλα στο ΟΑΚΑ (κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό) και επικράτησε με 4-0, δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Κλωναρίδη να βάζει δύο γκολ ενώ βρήκαν ξανά δίχτυα οι Γιακουμάκης και Αϊντάρεβιτς.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός δεν έκανε αυτή τη φορά τόσες αλλαγές κατά τη διάρκεια του ματς όσο κόντρα στη Λαμία αλλά οι παίκτες του έκαναν όσα και πριν λίγες μέρες, δηλαδή ακολούθησαν τις οδηγίες του και αντιμετώπισαν με σοβαρότητα το φιλικό, με αποτέλεσμα να έρθουν τέσσερα γκολ. Το 1-0 έγινε στο 12' με κοντινό σουτ του Αϊντάρεβιτς μετά την σέντρα του Λόπες, το 2-0 στο 16' με ατομική προσπάθεια και δυνατό αριστερό σουτ του Κλωναρίδη, το 3-0 στο 62' από τον Γιακουμάκη που έκλεψε την μπάλα και πέρασε και τον τερματοφύλακα, το 4-0 στο 74' με πέναλτι που πήρε ο Λιβάια από τον Μπεχαράνο και εκτέλεσε εύστοχα ο Κλωναρίδης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας (77' Ντούνης), Λαμπρόπουλος (73' Σταμούλης), Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Λόπες, Σιμόες (73' Μπάμπης), Μοράν, Κλωναρίδης, Αϊντάρεβιτς (60' Αντωνίου), Λιβάια, Γιακουμάκης (69' Μεληκιώτης).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης (69’ Σταματόπουλος), Μιχάι (65’ Παρράς), Χαντάκιας (46’ Μπεχαράνο), Γιαννιώτης (65’ Μύγας), Μαρινάκης (69’ Νταλακούρας), Μπράβο (65’ Βασιλούδης), Ντίας (69’ Κλέσιο), Μάζουρεκ (65’ Ιταμπέλ), Πάουλο, Ουίλιαν (46’ Ρόσα), Μοράρ (69’ Βακράκος).

gazzeta.gr

 

Διαβάστηκε 1130 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.