Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:23 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 22:48

Διακρίσεις και μετάλλια για τη Σχολή Κλασικού Μπαλέτου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Σχολή Κλασικού Μπαλέτου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου συμμετείχε στον 3ο Εθνικό Διαγωνισμό Χορού "Dance Arts Competition 2018" που έλαβε χώρα στην Αθήνα, στο θέατρο Άννα και Μαρία Καλουτά, από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου.

Η μαθήτρια Δήμητρα Καντερέ διαγωνίστηκε στην κατηγορία 7-9 JUNIOR BALLET SOLO σε χορογραφία της καθηγήτριας κας Βάνας Ράπτη και κατέλαβε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Η μαθήτρια Νάσια Παπαγιαννοπούλου διαγωνίστηκε στην ίδια κατηγορία σε χορογραφία της καθηγήτριας κας Βάνας Ράπτη και κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στις μεγαλύτερες κατηγορίες 10-12 ετών και 13-15 ετών BALLET SOLO Variations διαγωνίστηκαν αντίστοιχα οι μαθήτριες Αφροδίτη-Χριστίνα Μπελέχρα και Ελένη Μασίκα.

Παράλληλα, από την ίδια διοργάνωση και την επιτροπή του διαγωνισμού βραβεύτηκε για τη δουλειά της και η ίδια η καθηγήτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια της Σχολής κα Βάνα Ράπτη.

IMG 20180314 164309

Διαβάστηκε 1125 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.