Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:24 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 17:39

Π.Σ.Α.Π σε Βασιλειάδη: «Να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα»!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π. είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, στον οποίο τονίστηκε η ανάγκη των ποδοσφαιριστών να γίνουν ξανά οι πρωταγωνιστές.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη είχε το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π., αποτελούμενο από τον πρόεδρο Παναγιώτη Κόρμπο, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Γεωργίου, τον γενικό γραμματέα Βασίλη Παπαδόπουλο και τον ταμία Γιάννη Λαζανά. Μαζί τους ήταν και ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου, Θανάσης Μακρυνιώτης.

Μέσω εποικοδομητικού διαλόγου που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, υπήρξε αξιολόγηση των όσων έχουν συμβεί τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μεταφέρθηκε στον κύριο Υφυπουργό η πάγια θέση του Π.Σ.Α.Π., για άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Παναγιώτης Κόρμπος αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της: «Αυτό που μεταφέραμε στον κ. Βασιλειάδη ήταν η ανάγκη του ποδοσφαιριστή να παίξει ποδόσφαιρο και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα άμεσα. Αυτό που είχαμε δηλώσει με την ανακοίνωση των αρχηγών το μεταφέραμε και στον Υπουργό. Όλοι οι φορείς πρέπει να συζητήσουν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό γεγονός, πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι η λύση για το καλό του ποδοσφαίρου είναι ο ποδοσφαιριστής να γίνει ξανά πρωταγωνιστής και να ασχολούνται όλοι μ’ αυτόν και με τίποτα άλλο. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν εξαρτάται, όμως από τον ποδοσφαιριστή. Αν ήταν στο χέρι μας, το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε άμεσα. Αυτό είναι στο χέρι του υπουργού και στους άλλους φορείς».


sdna.gr

Διαβάστηκε 1073 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.