Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:31 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 17:06

«Μάζεψαν καπάκια– χάρισαν χαμόγελα» με πρωτοβουλία του 5ου ΓΕΛ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Όλοι μαζί μπορούμε – όλοι μαζί τα καταφέρνουμε» το μήνυμα του 5ου ΓΕΛ Αγρινίου μετά την πετυχημένη συλλογικής προσπάθεια συλλογής καπακιών που οδήγησαν στην αγορά αμαξίδιου. Η ανακοίνωση:

«Μαζεύω καπάκια – χαρίζω χαμόγελα» του 5ου ΓΕΛ Αγρινίου

Πετυχημένος τίτλος, συλλογική προσπάθεια, πετυχημένη δράση.

Με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών του σχολείου μας κας Σωτηρίας Τσούκα αναπληρώτριας ειδικής αγωγής και της κας Αικατερίνης Καρατάσου εκπαιδευτικού πληροφορικής, συγκεντρώθηκαν καπάκια και χρήματα για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου. Το αμαξίδιο θα ανήκει στο σχολείο μας για να εξυπηρετεί παιδί με αυξημένα κινητικά προβλήματα, κατά την παραμονή του στο σχολείο. Η ιδέα ήταν απλή: «να μαζευτούν καπάκια, να αγοραστεί το αναπηρικό αμαξίδιο». H υλοποίηση απαιτούσε επιμονή, υπομονή και συλλογική προσπάθεια. Τη δράση την αγκάλιασε ο σύλλογος εκπαιδευτικών του 5ου ΓΕΛ, οι μαθητές του σχολείου, αλλά και πολλά σχολεία και σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων της πόλης μας. Συγκεκριμένα, στη συλλογή βοήθησαν τα κάτωθι σχολεία/φορείς:


• 5ο ΓΕΛ Αγρινίου
• 6ο ΓΕΛ Αγρινίου
• Ειδικό Δημοτικό Σχολείο «ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑΔΗ»
• Βρεφονηπιακός σταθμός-ιδιωτικό νηπιαγωγείο «ΚΙΒΩΤΟΣ»
• Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 11ου Δημοτικού Σχολείου Αγρίνιου
• Κυλικείο 4ου Γυμνάσιου Αγρινίου
• 6ο Δημοτικό Αγρινίου
• ΓΕΛ Γαβαλούς
• 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου συνέβαλε με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας ήταν να αγοραστεί το αμαξίδιο της φωτογραφίας.

Η συγκίνηση και η χαρά εναλλάσσονταν στο πρόσωπο του παιδιού που θα το χρησιμοποιεί, αλλά και σε όλους εμάς που ήμασταν μάρτυρες της συγκινητικής στιγμής παράδοσης του αμαξιδίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα σχολεία και τους φορείς που προσπάθησαν μαζί μας, συγχαίρουμε τις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για την πρωτοβουλία τους. Και ας χαραχθεί στο μυαλό όλων μας ότι «Όλοι μαζί μπορούμε – όλοι μαζί τα καταφέρνουμε».

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1012 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.