Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 00:52

Εκθεση χειροποίητης λαμπάδας και διακοσμητικών ειδών στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια πρωτότυπη έκθεση με χειροποίητες λαμπάδες και διακοσμητικά είδη είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε σήμερα στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην Καφετέρια “Chez Melie”. Η έκθεση οργανώθηκε απο την κα Πασχέντη Ειρήνη η οποία επιμελήθηκε και τα εκθέματα. Η Χρύσα Σπαή μίλησε μαζί της για τους αναγνώστες του AgrinioBestOf.gr

image 015

Η ίδια μας δήλωσε: «Ασχολούμαι με τον πηλό και την ζωγραφική, κάνω διακοσμητικά για το σπίτι για γάμους και βαπτίσεις, σε κεραμικό και γλυπτό. Είμαι αυτοδίδακτη. Το εξασκώ επτά χρόνια. Εχουμε  το εργαστηριό μας που ονομάζεται «ΑΣΙΣ» και βρίσκεται στην Κυψέλη Αγρινίου. Νομίζω ότι οι άνθρωποι εκτιμάνε το κεραμικό από την εποχή που το είχανε στην κουζίνα τους σαν μαγειρικό σκεύος. Σήμερα έχει εξελιχθεί η τέχνη της Κεραμικής και το ξεκινήσαμε από χόμπι. Η έκθεση των χειροποίητων αρχισε από χθές 19/3 και τελειώνει στις 21/3."

image 012

Μήνυμα προς τους γονείς: «Να αφήνουν τα παιδιά ελεύθερα να κυνηγούν  τα ονειρά τους και να πιστεύουν στον εαυτό τους»

Εύχομαι στους αναγνώστες σας Καλό Πάσχα, Υγεία, Ειρήνη και Αγάπη για όλο τον κόσμο.

image 002

image 003

image 005

image 006

image 007

Ρεπορταζ-Φωτογραφίες: Μαριάννα Γεωργίου

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

 

Διαβάστηκε 5437 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 19:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033