Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:09 πμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 17:53

Στο βάθρο των Ελλήνων πρωταθλητών Ταεκβοντό ο Τίτορμος Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/ Νεανίδων, που έγινε στην Πάτρα, στις 10-11 Μαρτίου 2018, ο Πρωταθλητής του Τίτορμου για τις ηλικίες Παίδων/ Κορασίδων, Πάνου Χρήστος, παίζοντας για 1η φορά στη μεγαλύτερη για αυτόν ηλικιακή κατηγορία, κατάφερε να κερδίσει το Χάλκινο Μετάλλιο.

Μετά από δύο νικηφόρους αγώνες χρίστηκε 3ος Πρωταθλητής Ελλάδος και επιδοτείται με τα μόρια για την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση.

Η Αθλήτρια Σακκά Χαρά έμεινε στη 4η θέση αφού ηττήθηκε στον 3ο αγώνα που οδηγούσε στα μετάλλια καθώς ηττήθηκε από την αθλήτρια που στέφθηκε τελικά Πρωταθλήτρια Ελλάδος, με πολύ καλή παρουσία και με δύο νικηφόρους αγώνες με καθολική επικράτηση απέναντι στις αντιπάλους της !

Ο Προπονητής του Τίτορμου Γιαννιώτης Χρήστος, το Δ.Σ. και οι φίλοι του συλλόγου συγχαίρουν θερμά τους δύο αθλητές για την πολύ καλή παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και εύχονται επιτυχίες σε όλους τους αθλητές της ομάδας.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1201 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.