Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:45 μμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 22:42

Πλησίασε στους δύο βαθμούς την κορυφή ο Νέος Αμφίλοχος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ρεπό του Τηλυκράτη εκμεταλλεύτηκε ο Νέος Αμφίλοχος, καθώς κέρδισε με 2-0 τον Σκουφά Κομποτίου, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, πλησιάζοντας στους δύο βαθμούς την πρώτη θέση. Η ομάδα της Αμφιλοχίας προσπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Σκουφά με τα δύο τέρματα να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 48’ με εξαιρετική κεφαλιά ο Κοκώνης μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Μαλής διπλασίασε και σφράγισε τη νίκη στο 83’ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Μπεκατώρος, Χρηστογιάννης, Κοκώνης, Μαλής, Καλοκαίρης, Τσιούνης, Δράκος(88′ Καλοκαίρης), Τόσκα(79′ Ζοτάϊ, Νάκος(67′ Λαγοπάτης), Κούσης(67′ Κωστακιώτης).

Σκουφάς Κομποτίου: Παπαχρήστος, Μπαλωμένος(83′ Ταστός), Καλοακούλας, Πέτσας, Σχισμένος, Βερλέκης, Θεοδωρής, Μπάφας, Παπαγιάννης(82′ Κακιώνης), Παρράς, Παππάς(62′ Ασπροποταμίτης).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα 24ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου Γ’  Εθνικής
Δόξα Κρανούλας – Πανλευκάδιος 2-0
Ερμής Αμυνταίου – ΑΕΠ Καραγιαννίων 4-1
Θεσπρωτός – Αστέρας Παραποτάμου 3-0
ΑΕ Λευκίμμης – Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0
Νέος Αμφίλοχος – Σκουφάς Κομποτίου 2-0
Καστοριά-Μακεδονικός Φούφα 0-3 α.α.
Ρεπό: Τηλυκράτης Λευκάδας

Πηγή: e-maistros.gr

Διαβάστηκε 1376 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.