Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:45 μμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 18:18

Για το διπλό στη Θεσσαλονίκη κόντρα στο Ανατόλια ο Χ. Τρικούπης Μεσολογγίου (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με χαλαρή προπόνηση και ανάλυση του αντιπάλου ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η μίνι προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα κόντρα στο Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον κόουτς Δημητριάδη ακούει στο όνομα Χρήστος Λειβαδάς, καθώς ο νεαρός φόργουορντ είναι άρρωστος και παραμένει κλινήρης, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα. Όλοι οι υπόλοιποι παίχτες προπονήθηκαν κανονικά όλη την εβδομάδα και είναι ετοιμοπόλεμοι.

Κομβικής σημασίας το αυριανό παιχνίδι κόντρα στη 5η ομάδα της βαθμολογίας που διαθέτει τη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και ένα εξαιρετικό σύνολο. Στις τάξεις της ομάδας του Μεσολογγίου παρόλα αυτά υπάρχει συγκροτημένη αισιοδοξία ότι θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Η ψυχολογία των παιχτών του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου είναι ανεβασμένη μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Ασπίδα Ξάνθης και Α.Ο. Αγρινίου και άπαντες γνωρίζουν ότι πλέον το πρωτάθλημα έχει μπει στη τελική ευθεία και πρέπει να υπάρχει η απαιτούμενη σοβαρότητα και συγκέντρωση στα τελευταία οκτώ παιχνίδια.

Διαιτητές του αυριανού αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17:00, ορίστηκαν οι κύριοι Ντούρας και Μπακάλης με κομισάριο το κύριο Σιμητόπουλο.

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας του Μεσολογγίου στο Youtube έκανε αυτή την εβδομάδα ο σέντερ Νάσος Περρωτής:

 

 

Διαβάστηκε 2101 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.