Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:51 μμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 18:16

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας βετεράνων ΠΑΣ Γιάννινα – Αμφίλοχος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διεξήχθη χθες στα Γιάννενα ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας βετεράνων για φιλανθρωπικό σκοπό, μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Αμφιλόχου.

Σε αυτόν αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ για την ιστορία, η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε με 6-4 του Αμφιλόχου.

Για τους γηπεδούχος τρία τέρματα πέτυχε ο Τσατούρας, δύο ο Μητσόπουλος και ένα ο Ζαβογιάννης, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Γάκης, Μακρής, Τσιλιμαντός και Μάνθος.

«Ο Αμφίλοχος ευχαριστεί τον πατέρα Οδυσσέα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας για την διαχρονική του προσφορά στο κοινωνικό σύνολο καθώς και για την βοήθεια του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στην κιβωτό του κόσμου. Επίσης ευχαριστεί για την φιλοξενία την ομάδα των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα» αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

Τον αγώνα παρακολούθησαν από κοντά περίπου 15 παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αμφιλόχου Βασίλης Γάκης και Νίκος Μιμηγιάννης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Τάκης Κλείτσας): Ντέτσικας, Κοντοδήμας, Παπαρούνας, Ζώης, Οικονόμου, Τσατούρας, Παπαβασιλείου, Τζιάλας, Ζαβογιάννης, Μαστάκης, Μητσόπουλος, Γιάτσος, Μπουτσούρης.

Αμφίλοχος (Απόστολος Μιμηγιάννης): Νταλάκος, Βασιλείου, Μπακαδήμας, Αρβάλης, Γαλάνης, Στάμος, Στασινός, Γάκης, Καραδήμας, Μακρής, Μάνθος, Τσιλιμαντός, Παπαγεωργίου, Μιμηγιάννης, Τραγουδάρας.

Φωτορεπορτάζ: Ηλίας Νακόπουλος

Από facebook «Εθελοντική Ομάδα Αμφιλοχίας»

veteranoi-pas-giannina-amfilochos (1)

veteranoi-pas-giannina-amfilochos (6)

veteranoi-pas-giannina-amfilochos (8)

veteranoi-pas-giannina-amfilochos (3)

veteranoi-pas-giannina-amfilochos (4)

veteranoi-pas-giannina-amfilochos (7)

veteranoi-pas-giannina-amfilochos (5)

Διαβάστηκε 2363 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.