Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:21 πμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 18:14

Τον Απόλλωνα Δοκιμίου υποδέχεται την Κυριακή η ΑΕΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ομάδα του Απόλλωνα Δοκιμίου υποδέχεται την Κυριακή στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου η ΑΕΜ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ.

Η προετοιμασία για την ομάδα του Χρήστου Ζαρκαβέλη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι, με τον τεχνικό των κανονιέρηδων να μην υπολογίζει τους Γκατσέσα και Κοντομήτσο οι όποιοι αμφότεροι ταλαιπωρούνται από διάστρεμμα, καθώς και τον Ντζιμάνη, το προβλήματα του οποίου είναι πιο σοβαρό και ο χρόνος αποθεραπείας του δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μιχαλόπουλος που ήταν εκτός προπονήσεων τις προηγούμενες μέρες, λόγω ίωσης, αλλά αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεση του τεχνικού τιμ.
Η ομάδα του Μεσολογγίου θέλει νίκη και μόνο νίκη, ώστε να παραμείνει στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα play-offs, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δίνει την δική του μάχη, ώστε να αποφύγει την διαδικασία τον play-out και να παραμείνει απευθείας και την νέα χρονιά στην Α΄ ΕΠΣΑ.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Στυλιαράς., Καλαμπόκης και Αντωνόπουλος.

Πηγή: aitosports.gr

Διαβάστηκε 1736 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.