Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:24 μμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 18:12

Έτοιμος για τον Σκουφά Κομποτίου ο Νέος Αμφίλοχος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία του που θα τον κρατήσει ψηλά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα θέλει ο Νέος Αμφίλοχος στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Σκουφά Κομποτίου στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας.

Στα αγωνιστικά πλάνα ο προπονητής της ομάδας, Θ. Παπαχρήστος, δεν υπολογίζει τον Ρεπετσά που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάζει, καθώς και τον Κοντογιάννη που παρουσιάστηκε να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία, ενώ επανέρχεται ο Κούσης που λόγω καρτών δεν αγωνίστηκε στον προηγούμενο αγώνα.

«Ο πρόεδρος, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Νέου Αμφιλόχου, ευχόμαστε καλή θητεία στον ποδοσφαιριστή μας Γιώργο Κοντογιάννη και σύντομα να επιστρέψει στο επόμενο παιχνίδι με την ομάδας μας» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από facebook «Εθελοντική Ομάδα Αμφιλοχίας»

 

Διαβάστηκε 1898 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.