Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:37 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 20:35

Νέο Digital Single "Μακριά μου" από τον Χρήστο Αλαμένο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η InSideOut Music Web Promotion παρουσιάζει τον Χρήστο Αλαμένο, έναν δυναμικά ανερχόμενο συνθέτη – τραγουδιστή, όπου μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκει το ύφος και τον τρόπο να εκφραστεί και να καταθέσει τη δική του μουσική πρόταση. Έχοντας ήδη αρκετές συνεργασίες με πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό του, έρχεται σήμερα και μας συστήνεται μέσα από το 1ο του Digital Single με τίτλο «Μακριά μου», στο όποιο υπογράφει τους στίχους και τη μουσική, μια μοντέρνα ρούμπα με Ροκ και Χιπ Χοπ στοιχεία που ξαφνιάζει ευχάριστα, ξεκινώντας και επίσημα πλέον την καλλιτεχνική του πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Ο Χρήστος Αλαμένος, είναι ένας νέος πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης από την Θεσσαλονίκη. Από πολύ νωρίς, στα μαθητικά του χρόνια ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας ενώ σε ηλικία 14 ετών και για δύο χρόνια, παράλληλα με τις σπουδές του, παρακολούθησε σεμινάρια Ραδιοτηλεοπτικών παραγωγών. Ένα χρόνο αργότερα άρχισε να εργάζεται σε μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης και αργότερα σε τηλεοπτικές εκπομπές ενώ παράλληλα δούλεψε και ως Dj σε Clubs! Έχοντας ολοκληρώσει σπουδές φυσικοθεραπείας και εκπληρώνοντας την στρατιωτική του θητεία έρχεται στην Αθήνα όπου σπούδασε για δύο χρόνια στο εργαστήρι φωνητικής τέχνης του ΑΝΤ1 (Fame Studio).

Από τους πρώτους κιόλας μήνες εργάστηκε σε μουσικές σκηνές και λαϊκά μαγαζιά. Συνεργάστηκε και με σπουδαίους καλλιτέχνες οι όποιοι τον εμπιστευτήκαν στα προγράμματα τους κυρίως λόγω της ικανότητας του να ανταπεξέρχεται σε όλα τα είδη της Ελληνικής Μουσικής. Ο Χρήστος εκτός από τις ερμηνευτικές του ικανότητες έχει ταλέντο και στην δημιουργία τραγουδιών. Το ταλέντο αυτό μας το καταθέτει με το πρώτο του Digital Single που έχει τίτλο “Μακριά μου” στο όποιο υπογράφει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους! Το “Μακριά μου” είναι μια μοντέρνα ρούμπα με στοιχεία ροκ και χιπ χοπ που ξαφνιάζει ευχάριστα!

Χρήστος Αλαμένος - Social Media Links:

Facebook Official Group:

https://www.facebook.com/XRHSTOS-ALAMENOS-official-group-162703833829341/

Facebook Profile:

www.facebook.com/xrhstos.alamenos

Twitter:

https://twitter.com/ALAMENOSXRHSTOS

 

Διαβάστηκε 3211 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.