Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:39 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 19:17

Φιλικό ΑΕΚ – Παναιτωλικός στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν επιθυμεί την αγωνιστική απραξία που δεδομένα υπάρχει με τη διακοπή του πρωταθλήματος κι έτσι η ΑΕΚ μετά το φιλικό με τη Λαμία, προγραμμάτισε ακόμη ένα με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη.  

Ο ισπανός τεχνικός θέλει σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, οι παίκτες του να μην χάσουν τον αγωνιστικό ρυθμό τους. Έτσι μετά το φιλικό με τη Λαμία, την προσεχή Τετάρτη (5μμ) στο ΟΑΚΑ η Ένωση θα υποδεχθεί σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι τον Παναιτωλικό. Θα είναι και μια ευκαιρία για τον Τραϊανό Δέλλα να βρεθεί απέναντι στην ομάδα που αγωνίστηκε για χρόνια, αλλά και που έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα. Το φιλικό θα είναι η 5η φετινή συνάντηση των 2 ομάδων αφού έχουν αγωνιστεί από 2 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ΑΕΚ να έχει 4 νίκες!

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1065 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.