Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:54 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 20:12

Μέχρι 31 Μαρτίου οι δηλώσεις των κατ’ επάγγελμα αγροτών για τα φωτοβολταϊκά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Περιθώριο μέχρι το Σάββατο 31 Μαρτίου έχουν οι κατ’ επάγγελμα αγρότες-ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών προκειμένου να δηλώσουν ότι διατήρησαν την ιδιότητά τους αυτή (δηλ. του κατ’ επάγγελμα αγρότη) το έτος 2017 και να διασφαλίσουν έτσι την ανώτερη τιμή πώλησης ρεύματος.

Οι δηλώσεις, που συμπληρώνονται το πρώτο τρίμηνο κάθε έτους, γίνονται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής στο διαδικτυακό τόπο του ΛΑΓΗΕ και οι παραγωγοί, εαν πρόκειται να απευθυνθούν στον λογιστή τους για τη συμπλήρωση του πεδίου στην ιστοσελίδα του λειτουργού της αγοράς (ΛΑΓΗΕ), θα πρέπει για τυπικούς λόγους να προσκομίσουν και μια υπεύθυνη δήλωση, επικαιροποιημένη από τα ΚΕΠ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΛΑΓΗΕ αναφέρει: “Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Υποπαράγραφο ΙΓ.1. του Ν. 4254/2014, οι ηλεκτρονικές δηλώσεις από τους κατ’ επάγγελμα αγρότες παραγωγούς για τη διατήρηση ή μη της ιδιότητας του κατ’ επάγγελμα αγρότη για το έτος 2017 , υποβάλλονται έως και την 31η Μαρτίου 2018”.

Οι παραγωγοί- ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών, μπορούν για κάθε περεταίρω πληροφορία να απευθύνονται στο αντίστοιχο τμήμα της Ένωσης Αγρινίου, στα τηλέφωνα 2641069029 ή να προσέρχονται στα κεντρικά γραφεία , στην οδό Παπαϊωάννου 23 στο Αγρίνιο.

Διαβάστηκε 2029 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία