Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:34 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 12:25

Δύο μεγάλες επιτυχίες για την KAKARELIS TEAM στο KICK BOXING στην επαγγελματική διοργάνωση VERSUS

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση το VERSUS  συμμετείχε το FIGHT CLUB KAKARELIS καταφερνοντας να πάρει δυο σημαντικές νίκες με δυο μεγάλα και ανερχόμενα ταλέντα τον Καραδημα Παντελή και τον Νταλαγιωργο Κώστα όπου είναι και μέλη της εθνικής ομάδας kick boxing.Oι αθλητές προπονούνται καθημερινά κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους Κακαρελη Νίκο όπου η συστηματική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο έχουν καθιερώσει την ομάδα τον κορυφαίο σύλλογο της πόλης μας αλλά κι έναν από τους καλύτερους της Ελλάδας με μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποιησε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο kick boxing ο Καραδημας Παντελής όπου δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του και για τρεις γύρους επικράτησε με ομόφωνη απόφαση έχοντας μεγάλη διαφορά από τον αντίπαλό του. Ο Παντελής θεωρείτε από τα κορυφαία ταλέντα αφού σε ηλικία 16 ετών ζυγίζει 100 κιλά κι έχει ύψος 1.94.

Στον άλλον αγώνα αγωνίστηκε ο Νταλαγιωργος Κων/νος όπου κι αυτός πραγματοποιησε εξαιρετική εμφάνιση δείχνοντας την τεράστια εξέλιξη που έχει μέρα με την μέρα και σε κάθε αγώνα είναι ακόμα πιο δυνατός . Ο Κώστας κέρδισε κι αυτός τον αντίπαλο του με ομόφωνη απόφαση των κριτών χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους κριτές. 

Στην γωνιά των αθλητών βρέθηκε ένας από τους καλύτερους προπονητές της Ελλάδας ο Χαζαριδης Κώστας αφού ο προπονητής τους έλειπε για επαγγελματικες υποχρεώσεις σε άλλη πόλη. 

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές Νταλαγιωργο Κων/νο και Καραδημα Παντελή  αλλά και τον προπονητή τους Κακαρελη Νίκο για τις σπουδαίες διακρίσεις.

Διαβάστηκε 1715 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 12:29
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα