Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:39 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 10:59

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ απο το Σωματείο "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σωματείο "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ" συμπαρίσταται και στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των συναγωνιστών μας και απαιτεί την άμεση απελευθέρωσή τους. Καταγγέλλει την χθεσινή αστυνομοκρατία στην Αθήνα και το νέο όργιο βίας των ΜΑΤ και της κυβέρνησης ΖΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε βάρος των συναγωνιστών μας σε συμβολαιογραφικά γραφεία της Αθήνας, ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, της αδιαφάνειας και της ληστείας.

Με 5 τραυματισμούς και προσαγωγές που μετατράπηκαν σε συλλήψεις παραπέμπονται να δικαστούν στο Αυτόφωρο την Πέμπτη 15/3 στις 11.00 το πρωί, στα Δικαστήρια Ευελπίδων.

Η πανικόβλητη εθελόδουλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, μαζί με τα τσιράκια τους και την υπόλοιπη μαφία των πλειστηριασμών, αλλά και την σιωπηρή συγκατάβαση των υπολοίπων συστημικών κομμάτων, επιχειρούν να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα του Κινήματος μέσω παράνομων συλλήψεων και άγριας καταστολής.

Το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών δεν τρομοκρατείται και δεν σταματά μπροστά στην αστυνομική βία, την καταστολή και τις δικαστικές διώξεις των μελών του. Πιο μαζικά, πιο δυναμικά, πιο ενωτικά, οι Συλλογικότητες και τα Σωματεία θα υπερασπιστούν ό,τι έχει απομείνει από την λαϊκή περιουσία.

ΟΧΙ στους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς.

ΟΧΙ στις διώξεις των μελών του Κινήματος.

ΟΧΙ στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας από Κράτος – Τραπεζίτες.

 

Ανυποχώρητος αγώνας μέχρι τέλους.

Διαβάστηκε 893 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.