Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:49 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 18:14

Σε New York Times, Washington Post, Telegraph και Αssociated press η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου με την «ψυχή» της Κατερίνας Σολδάτου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από τους New York Times και την Washington Post μέχρι την Telegraph και το Associated press … κάνουν τον γύρο του κόσμου οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα… της χορεύτριας aerial yoga Κατερίνας Σολδάτου, η οποία αιωρήθηκε σε δύο σκοινιά από την μεγαλύτερη καλωδιωτή γέφυρα του κόσμου και τη μεγαλύτερη της Ελλάδας, τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Το χορευτικό πρόγραμμα που παρουσίασε η Κατερίνα Σολδάτου είναι μέρος των παραστάσεων με τίτλο «Η Ελλάδα έχει ψυχή».

Συμβολικός στόχος του εχγειρήματος είναι να υπογραμμιστεί η ανάγκη να υπάρξουν γέφυρες μεταξύ Ελλήνων, με στόχο την προκοπή της πατρίδας και των ανθρώπων της.

Η εκπληκτική φωτογραφία που κόβει την ανάσα… είναι του φωτογράφου Χάρη Σφακιανάκη. Και φυσικά πρόκειται για μια από τις μοναδικές ευκαιρίες που έχει η περιοχή μας, να «ταξιδέψει» σε όλο τον κόσμο. Μια από τις σπάνιες ευκαιρίες διαφήμισης το τόπου μας, μέσα από εξαιρετικές πρωτοβουλίες, που αναδεικνύουν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.

Όπως επισημαίνει σχετικά η Κατερίνα Σολδάτου (φωτο facebook): «Δούλεψα πολύ σκληρά για αυτό το project. Χρειάστηκαν μήνες προετοιμασίας «. Επισήμως θα παρουσιαστεί την 25η Μαρτίου.

tempo24.gr 

gefyra1_0

gefyra2

gefyra3

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 2441 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.