Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 18:13

ΚΕΑ Μαρτίου 2018: Πότε θα γίνει η πληρωμή στους δικαιούχους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύντομα η ανακοίνωση της ημερομηνίας πληρωμής

Οι δικαιούχοι για το ΚΕΑ Μαρτίου 2018 περιμένουν με ανυπομονησία την ανακοίνωση της ημερομηνίας πληρωμής για το επίδομα που χορηγείται κάθε μήνα. Η πληρωμή πρόκειται να πραγματοποιηθεί ανάμεσα στις ημέρες 26-29 Μαρτίου 2018. Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που εγκρίθηκαν τον Μάρτιο του 2017, αλλά δεν έχουν τροποποιηθεί μέχρι 31 Ιανουαρίου 2018, έχουν ανακληθεί από την 1η Μαρτίου 2018 λόγω συμπλήρωσης 12 μηνών από το μήνα έγκρισης και πρέπει οι δικαιούχοι να υποβάλλουν νέες αιτήσεις, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Τα δικαιολογητικά

  • Δελτίο Ταυτότητας
  • Α.Φ.Μ. αιτούντα
  • Α.Μ.Κ.Α. αιτούντα
  • Φωτοτυπία ΙΒΑΝ τραπέζης δικαιούχου.
  • E–mail, αριθμός κινητού και σταθερού τηλεφώνου επικοινωνίας.
  • Πρόσφατος Λογαριασμός ΔΕΗ
  • Αριθμός Μητρώου ΟΑΕΔ και ημερομηνία εγγραφής στον ΟΑΕΔ (για ανέργους)
  • Έντυπο Συναίνεσης (μπορείτε να το εκτυπώσετε από το www.keaprogram.gr ή να το προμηθευτείτε από τα σημεία υποβολής αιτήσεων) με συμπληρωμένο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και γνήσιο υπογραφής για τα ενήλικα πρόσωπα του νοικοκυριού (δεν απαιτείται έντυπο συναίνεσης για τροποποίηση αίτησης) και τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά της αίτησης (π.χ. άδεια διαμονής, ληξιαρχική πράξη γέννησης ή θανάτου, τελεσίδικη δικαστική απόφαση διαζυγίου, μόνιμη ή προσωρινή δικαστική επιμέλεια τέκνου, αγοράς ακινήτων ή ηλεκτρονικό μισθωτήριο σε περίπτωση ενοικίασης.)

Οι τροποποιήσεις και οι νέες αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) υποβάλλονται στο keaprogram.gr.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 1168 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.