Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 17:39

Συγκέντρωση στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της πανελλαδικής – πανοικοδομικής απεργίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο του Αγρινίου έλαβε χώρα σήμερα στα πλαίσια της Πανελλαδικής – πανοικοδομικής απεργίας από την Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας. Η κινητοποιήση έγινε με αιτήματα για την υπογραφή Κλαδικής ΣΣΕ, αυξήσεις σε μεροκάματα και μισθούς, μέτρα για την προστασία των ανέργων και την αναθέρμανση της οικοδομικής δραστηριότητας με επίκεντρο τις λαϊκές ανάγκες και αναγνώριση και διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων.

Η συγκέντρωση του Αγρινίου στηρίχθηκε από την Ένωση Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Συναφή Επαγγέλματα Ν.Αιτωλοακαρνανίας, το Εργατικό Κέντρο και το ΠΑΜΕ. Ομιλητής ήταν το μέλος της Διοίκησης της Ένωσης Οικοδόμων Γιώργος Ντουντούμης και χαιρετισμό εκφώνησε εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου ο Σπύρος Κατσακιώρης.


apergia-oikodomoi (1)

apergia-oikodomoi (2)

apergia-oikodomoi (3)

apergia-oikodomoi (5)

apergia-oikodomoi (6)

apergia-oikodomoi (7)

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 908 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.