Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:30 μμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 23:22

Με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις του 2ουΔ.Σ. Στρούμπειου Πάτρας και 2ουΔ.Σ. Ναυπάκτου OIKOΘΕΑΤΡΟ2018

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις

2ουΔ.Σ. Στρούμπειου Πάτρας και 2ουΔ.Σ. Ναυπάκτου

για το Περιβάλλον

Με επιτυχία συνεχίζονται  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων με τιτλο «ΟΙΚΟθέατρο», που διοργανώνει για 8η χρονιά  η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον "Πράσινο+Μπλε" με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας και με χορηγούς το βούτυρο Lurpak της εταιρίας Arla, τα αντιβακτηριδιακά  υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ και την 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας.

Tην Κυριακή 18 Μαρτίου υλοποιήθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις του 2ου ΔΣ Στρούμπειου Πάτρας τάξη Δ2’ «Τενκεδούπολή» και η παράσταση «Το όνειρο του σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά από το 2ο ΔΣ Ναυπάκτου τάξη Γ2’. Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των  μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.

Συγχαρητήρια στην θεατρολόγο του 2ου Δ.Σ. Πάτρας, Στρούμπειο  Ζέρβα Τέτη και στον δάσκαλο της Δ2’ τάξης Χαρμπίλo Χρήστο καθώς και στους εκπαιδευτικούς του 2ου Δ.Σ.Ναυπάκτου  Σπυρόπουλου Μαρία δασκάλα της Γ2’ τάξης, στην υποδιευθύντρια Νάστου Κατερίνα, στην θεατρολόγο Σταυρογιαννοπουλου Ευθυμία  που είχε και την σκηνοθεσία του έργου και στην Νικοπούλου Δήμητρα που επιμελήθηκε τις χορογραφίες.

ΣΑΣ  ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ  την επόμενη  Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 18.00 στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, για να παρακολουθήσετε την τελευταία παράστασή μας, που ετοίμασαν με πολύ αγάπη  τα παιδιά του Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.ΑΠ.- μεΑ  Ναυπάκτου, με τίτλο

«Όμορφη πόλη».

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

 

Διαβάστηκε 2395 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.