Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 10:19

10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Το ταξίδι της δωρεάν εκπαίδευσης συνεχίζεται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

10 χρόνια EDUCATION FESTIVAL: Το ταξίδι της δωρεάν εκπαίδευσης συνεχίζεται

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ MEDITERRANEAN COLLEGE AΘΗΝΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να ‘ναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις». Σύμφωνα με τους πρώτους 3 στίχους της περίφημης «Ιθάκης» του Κωνσταντίνου Καβάφη, σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι… Μετά από ένα 9ετές ταξίδι δωρεάν εκπαίδευσης γεμάτο πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, το ΕDUCATION FESTIVAL, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, «κλείνει» φέτος 10 χρόνια και συνεχίζει στο «μακρύ δρόμο» της εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας, με άξονα το τρίπτυχο «BELIEVE-TRUST-SUCCESS» των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE.

Η αγαπημένη εκπαιδευτική συνήθεια της νεολαίας που αποτελεί θεσμό στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα, συνεχίζει για 10η χρονιά, πιο δυναμικά από ποτέ, προσφέροντας λόγω του φετινού επετειακού της χαρακτήρα, την απόλυτη εκπαιδευτική εμπειρία, που ξεδιπλώνεται σε 140 σεμινάρια εξειδίκευσης και 17 εβδομάδες εκπαίδευσης, από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

Το ταξίδι εκπαίδευσης του EDUCATION FESTIVAL ξεκίνησε το 2009 με «επιβάτες» τους νέους της χώρας μας και 10 χρόνια μετά, συμβολίζει τη γνώση χωρίς χωροχρονικά σύνορα, μέχρι και… το διάστημα, παρακινώντας τους φετινούς συμμετέχοντες να θέσουν τους πιο υψηλούς τους στόχους και προσδοκίες, με αφετηρία την ΠΙΣΤΗ (BELIEVE) στον εαυτό τους και την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ (TRUST) στις δυνάμεις τους, και προορισμό την ΕΠΙΤΥΧΙΑ (SUCCESS).

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 9 χρόνια προσφοράς εκπαίδευσης έχει συμπληρώσει ο θεσμός του EDUCATION FESTIVAL, μετρώντας 1.800 δωρεάν εξειδικευμένα σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις και συνέδρια πάνω σε πλήθος εκπαιδευτικών αντικειμένων, και περισσότερους από 90.000 νέους και νέες μεταλυκειακής εκπαίδευσης -μεταξύ των οποίων και όλοι οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, όπως και οι φοιτητές του MEDITERRANEAN COLLEGE- που αγκάλιασαν τη μεγάλη αυτή πρωτοβουλία και την ανέδειξαν σε θεσμό. 

BELIEVERUST-SUCCESS λοιπόν για το EDUCATION FESTIVAL 2018, που έρχεται με μια διπλή προτροπή προς τους νέους της χώρας, η οποία προκύπτει από τον διττό συμβολισμό της φετινής εικαστικής του ταυτότητας (με τους αστροναύτες):

  • Την αξία που έχει το ταξίδι της εκπαίδευσης μέχρι την επιτυχία, ακόμα κι αν είναι «μακρύς ο δρόμος» (μέχρι το διάστημα!)
  • Τη σημασία να στοχεύεις ψηλά («Να στοχεύεις ψηλά, το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στ’ αστέρια», Les Brown, Αμερικανός συγγραφέας)

Όποιο κι αν είναι το αντικείμενο των σπουδών σου, Πίστεψε στον εαυτό σου (ΙΕΚ ΑΛΦΑ -BELIEVE), Eμπιστεύσου τις δυνάμεις σου (MEDITERRANEAN COLLEGE -TRUST), και «στόχευσε στο φεγγάρι», με «όχημα» το φετινό EDUCATION FESTIVAL από τις 3 Μαρτίου έως και τις 15 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης και στο ΜΕDITERRANEAN COLLEGE Αθήνας και Θεσσαλονίκης.  

Εξασφάλισε ΤΩΡΑ την πρόσβασή σου στα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια εξειδίκευσης του 10ου EDUCATION FESTIVAL, αποκτώντας το VIP PASS εδώ και δημιούργησε ισχυρό βιογραφικό!

Γιατί η Δύναμη της Γνώσης δεν έχει σύνορα.

Γιατί η Εκπαίδευση δεν πρέπει να είναι προνόμιο για λίγους.

Γιατί το ταξίδι της δωρεάν Εκπαίδευσης ξεκίνησε και συνεχίζεται ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕDUCATION FESTIVAL.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • http://www.education-festival.edu.gr/
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • Mediterranean College Αθήνας: 210 8899600
  • Mediterranean College Θεσσαλονίκης: 2310 287779
Διαβάστηκε 1576 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.