Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  2:18 μμ
 
wm small
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 18:04

Έτοιμος για το ντέρμπι με τον Α.Ο. Αγρινίου ο Χαρίλαος Τρικούπης (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τελείωσε πριν από λίγο η τελευταία πρωινή προπόνηση της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη με την οποία ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα (11/3, 17:00) με τον Α.Ο.Αγρινίου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’Εθνικής.

Μετά από πάρα πολύ καιρό όλοι οι παίχτες ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων όλη την εβδομάδα με το κόουτς Δημητριάδη να μένει απόλυτα ευχαριστημένος από τη διάθεση και την προσπάθεια των παιδιών.

Η ψυχολογία μεταξύ των παιχτών είναι στα ύψη δείχνοντας ότι η ομάδα είναι και πάλι σε ανοδική τάση κάτι που φάνηκε και από την εμφάνιση και τη νίκη στη Ξάνθη την περασμένη αγωνιστική μετά την εντός έδρας ήττα από τη Καβάλα. Όλοι βέβαια έχουν στο μυαλό τους ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο κόντρα στον ΑΟ Αγρινίου, σε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο που μετρά έξι συνεχόμενες νίκες.

Μεγάλη είναι η κινητικότητα στο φίλαθλο κοινό της πόλης του Μεσολογγίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής μιας και μετά από συμφωνία των δυο σωματείων θα βρίσκονται φίλαθλοι και των δυο ομάδων στο γήπεδο.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Σκούτας και Κραβαρίτης με κομισάριο το κύριο Θεοδοσόπουλο.
*Δηλώσεις  ενόψει του αυριανού αγώνα έκανε ο αρχηγός της ομάδας μας Ντίνος Σταυρόπουλος.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1186 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.