Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:56 πμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 09:06

Ένας αγώνας, ένα πρωτάθλημα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το βράδυ της Κυριακής, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίζουμε αν έχουμε πρωταθλητή. Υπάρχει -επίσης- μεγάλη πιθανότητα να γνωρίζουμε αν το φετινό πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα μέχρι να τελειώσει!

Την Κυριακή το απόγευμα, κάπου στην Τούμπα της Θεσσαλονικής, ένα ολόκληρο πρωτάθλημα βγαίνει στη σέντρα. Και την Δευτέρα θα συζητάμε πως η υπόθεση "τίτλος" τελείωσε ή άρχισε από την αρχή.

Όλα αυτά, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι μέλλει γενέσθαι" με τις αποφάσεις των δικαστηρίων για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Όμως το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι της φετινής χρονιάς θα παιχτεί το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο της Τούμπας. 

Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ. Δεν έχουν περάσει παρά λίγες εβδομάδες από τότε που άπαντες χαρακτήριζαν τον ΠΑΟΚ ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο φέτος. Πως θα μπορούσαν να κάνουν κάτι το διαφορετικό.

Διάβασε τη συνέχεια για τους δυο μεγάλους αντιπάλους του φετινού πρωταθλήματος και δες τις αποδόσεις νίκης το ντέρμπι!

Διαβάστηκε 1952 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.