Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 18:30

«H άλλη πλευρά του νομίσματος – Vintage» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Ψυχογιός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «H άλλη πλευρά του νομίσματος – Vintage» της Λένας Μαντά

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Κάντε like στη σελίδα του βιβλίου των εκδόσεων Ψυχογιός εδώ
3. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
4. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

H άλλη πλευρά του νομίσματος – Vintage

Με αφορμή τα 13 χρόνια επιτυχίας της Νο 1 συγγραφέως της Ελλάδας, Λένας Μαντά,δημιουργήσαμε 13 υπέροχες νέες εκδόσεις των διαχρονικών μπεστ σέλερ της, με προλογικό σημείωμα του εκδότη και με ένα επιπλέον κεφάλαιο σε κάθε βιβλίο.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Ποτέ μη βγάζεις κάποιον από τον κόσμο του για να τον φέρεις στον δικό σου. Δε θα ξέρει τι να κάνει, θα γίνει δυστυχισμένος. Τουλάχιστον, εκεί όπου βρίσκεται, ξέρει τους κανόνες του παιχνιδιού.
«Άντρας και γυναίκα είναι οι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος…» Αυτό πίστευε πάντα ο Ανδρέας και αυτό ακριβώς έψαχνε: την άλλη πλευρά του δικού του νομίσματος. Γεννημένος σ’ ένα μικρό χωριό, κουβαλώντας μια έμφυτη συστολή μα συνάμα και τη λαχτάρα να ξεφύγει από τα στενά όρια του τόπου του, θα βρεθεί στην Αθήνα. Οι εμπειρίες πολλές, όχι πάντα ευχάριστες, και οι πειρασμοί αμέτρητοι, αλλά ο Ανδρέας δεν κάνει πίσω σε καμία πρόκληση. Η Νίκη θα βρεθεί στο δρόμο του. Μια γυναίκα πλούσια, μεγαλύτερή του, που θα του προσφέρει μια ζωή αστραφτερή, την οποία δεν είχε φανταστεί ποτέ του. Η Αρετή θα έρθει αναπάντεχα. Είναι νέα και άπειρη, αλλά η ζωή μαζί της φαντάζει σαν την επιστροφή στην πρόωρα χαμένη αθωότητα. Στην τρίλιζα του πάθους, όταν τα όρια στενεύουν, τα διλήμματα γίνονται επιτακτικά…
Ένας άντρας με δύο γυναίκες… Ένα νόμισμα με δύο πλευρές… Στο σταυροδρόμι της καρδιάς, διαλέγεις κατεύθυνση εσύ.

 

Διαβάστηκε 2886 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.