Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:14 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 18:25

Συνάντηση γυναικών στην Ανάληψη Τριχωνίδας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ο Πολιτιστικός Σύλλογος «οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδα» διοργάνωσε συνάντηση γυναικών στην Ανάληψη Τριχωνίδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

«Ήταν μια ευκαιρία να συζητήσουν, να γελάσουν και να διασκεδάσουν οι γυναίκες του όμορφου αυτού ορεινού χωριού» όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Επίσης στην ανακοίνωση του ο σύλλογος αναφέρει:

«Σήμερα οι γυναίκες γιόρτασαν στην Ανάληψη με μεγάλο κέφι και διάθεση, τιμήσαμε την γυναίκα μάνα, αγρότη ,επιστήμονα , οικογενειάρχη και με πολλές ακόμη ιδιότητες. Οι συναντήσεις γυναικών θα συνεχιστούν και σε άλλα χωριά του ορεινού όγκου της Τριχωνίδας στην προσπάθεια μας για την ίδρυση του Γυναικείου Συνεταιρισμού Ορεινής Τριχωνίδας που σε συνεργασία με τους αρμόδιους αυτοδιοικητικούς φορέις, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Ερευνητικά Κέντρα θα αναδείξει τα προϊόντα της ευρύτερης περιχής και την γαστρονομία του τόπου».

giorti-gynaikas-analipsi (1)

giorti-gynaikas-analipsi (3)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1092 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.